فصل بی مادر شدن نزدیک است...
فاطمه زهرا ، صدیقه ی کبری (سلام الله علیها) بزرگترین بانوی تاریخ بشری ، افتخار این دین و افتخار این امت است . مقام فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از جمله ی آن مقاماتی است که تصور آن برای انسانهای معمولی ، انسانهای متعارف ، امثال ماها - یا ممکن نیست ، یا دشوار است ؛ معصوم است دیگر،نه به حسب مسئولیت رسمی ،پیغمبر است ؛ نه به حسب مسئولیت رسمی ، امام و جانشین پیغمبر است ؛اما در رتبه ، درحد پیغمبر و اما است، ائمه ی هدی ( علیهم اسلام ) نام مبارک فاطمه زهرا را با عظمت و با تجلیل میبرند ، از معارف صحیفه ی فاطمی نقل می کردند ، اینها چیز های بسیار عظیمی است فاطمه زهرا ( سلام ا… علیها ) این است .
منبع:
بیانات امام خامنه ای در مورخ 13/3/1389
تجسّم حکومت الهی!...
آن وقتی که این انسان بزرگ اندیش و بزرگ بالاخره بر مسند قدرت و حکومت دست پیدا کرد ـ در آن دوران کاری کرد که اگر سال های سال مورّخان و نویسندگان و هنرمندان بنویسند و تصویر کنند کم گفته اند و کم تصویر کرده اند ـ وضع زندگی امیرالمؤمنین در دوران حکومت قیامتی است. اصلاً علی علیه السلام معنای حکومت را عوض کرد. او تجسّم حکومت الهی، تجسّم آیات قرآن در میان مسلمین، تجسّم «اَشِدّاءٌ عَلی الکُفّارِ رِحُمَاءُ بَیْنَهُمْ» و تجسّم عدل مطلق بود. او فقرا را به خود نزدیک می کرد و ضعفا را مورد رعایت خاص قرار می داد. برجستگانی که با پول و زور و بقیه وسایل مطرح شدن، خودشان را به ناحقّ مطرح کرده بودند، در نظر علی علیه السلام با خاک یکسان بودند. آنچه در چشم و دل او ارزش داشت، ایمان و تقوا و اخلاص و جهاد و انسانیّت بود. با این مبناهای باارزش، امیرالمؤمنین کم تر از پنج سال حکومت کرد. قرن هاست که درباره امیرالمؤمنین می نویسند و کم نوشته اند و نتوانسته اند درست تصویر کنند و بهترین ها معترف به عجز و تقصیر خودشان هستند.
منبع: مجله گلبرگ _شهریور 1381، شماره 33 _امام علی علیه السلام در کلام مقام معظّم رهبری
علی (علیه السلام)الگوی کامل!...
علی علیه السلام الگوی کامل
امیرالمؤمنین علیه السلام یک الگوی کامل برای همه است. جوانیِ پرشور و پرحماسه او الگوی جوانان است. حکومت سراسر عدل و انصاف او الگوی دولت مردان است. زندگی سراپا مجاهدت و سراپا مسئولیت او الگوی همه مؤمنان است. آزادگی او الگوی همه آزادگان جهان است. سخنان حکمت آمیز و درس های ماندگار او الگوی عالمان و دانشمندان و روشن فکران [است].
منبع:بیانات مقام معظم رهبریدرباره امام علی (علیه السلام)_ مجله گلبرگ شهریور 1381، شماره 33
دیدار با دانشجویان درماه رمضان،تکریم دانشگاه ودانشجوست!...
حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار دانشجویان در رمضان المعظم 1426 که بنا به سنت هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می شود، فرمودند: جلسه ماه رمضان عمدتاً برای این است که از شما بشنوم. غرض ما هم از این جلسه دو سه چیز است.
اول؛ تکریم دانشگاه و دانشجوست. این کار، نمادین است. ما می خواهیم به این وسیله، ارزش معنوی و کرامت دانشگاه و دانشجو با زبان رسایی بیان شود؛ این یکی از رساترین زبان هاست. ما این جا تقریباً دو ساعت وقت می گذاریم برای این که با شما بنشینیم صحبت کنیم.
دوم؛ این است که مجموعه های دانشجویی کنار هم قرار بگیرند.
سوم؛ این که برای من این فرصت بسیار مغتنمی است تا از شما مطالبی را بشنوم؛ چون شما چه از تشکل ها، چه از نخبگان حرف هایی دارید که برای من شنیدنی است.
منبع:گروه : فرهنگی هنری » قرآن و عترت_بیانات مقام معظم رهبری_کد خبر: ۶۰۹۹۲۱۱-تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۶
ریاضیات شرعی روزه،تمرین کسب تقواست...
ریاضت شرعی روزه، تمرین کسب تقواست
رهبر فرزانه انقلاب در سخنانی دیگری که در خطبه های نماز جمعه تهران در روز هجدهم رمضان 1429 بیان کردند، فرمودند: جوان های ما، ریاضت شرعی روزه را در دوران جوانی تجربه می کنند؛ این گرسنگی کشیدن، چشم بستن از لذائذ و کم رغبتی به محرّمات در فرصت یک ماهه خیلی چیز ارزشمندی برای مردم، به خصوص برای جوان هاست؛ و این تمرین کسب تقواست از دوران نوجوانی، که از آغاز بلوغ در دختر یا پسر به وجود می آید. به همه ی جوان ها، به خصوص به این سال اولی ها تبریک عرض می کنیم.
بحمدالله فضای جامعه ما فضای معنوی است و این فضای معنوی در ماه رمضان در جهت معنویت اشتداد پیدا می کند؛ عادات خوب به تدریج در بین مردم رواج پیدا می کند؛ این کمک هایی که به مستمندان می شود هفته احسان و نیکوکاری یا این افطاری هایی که در شهرهای مختلف انسان می شنود که افراد خیّر در مساجد، در معابر عمومی جمع می شوند، افطاری فراهم می کنند، مردم افطار می کنند، کارهای بسیار خوبی است؛ مایه صفا و صمیمیت و نزدیکی و در واقع حق ماه رمضان را ادا کردن است، که یکی از حقوق ماه رمضان، همین نیکی به برادران، همراهی با نزدیکان، با برادران مسلمان و کمک به یکدیگر است.
اینها چیزهای بسیار خوبی است، از سابق هم معمول و مرسوم بود، امروز بیشتر است؛ مجالس موعظه، مجالس دعا، مجالس قرآن، عادات خوبی است؛ روز به روز بایستی اینها را ترویج کرد و عمق داد؛ مغز داد. صورتِ جلسه کافی نیست، بایستی از جلسه ی دعا، از جلسه ی موعظه، از جلسه ی قرآن بهره برداری کرد؛ هر کدام از ما سعی کنیم سهمی بگیریم.
منبع:گروه فرهنگی قرآن وعترت_کدخبر:۶۰۹۹۲۱۱_ بیانات مقام معظم رهبری_تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۶